8/10/2017

NU is het MOMENT om geld over te maken aan Defend Europe !

  Ontmaskerd: de wereldwijde figuren achter de schermen van de “vluchtelingencrisis” en de massa-immigratie


(Vertaling: E.J. Bron)
De bovenstaande, uitstekend gemaakte video is de wellicht met afstand belangrijkste bijdrage om de achtergronden van de massa-immigratie te begrijpen.
U krijgt bijna alles over de wereldwijde netwerken van de machten te weten die dit plan willen doordrukken – koste wat het kost. 


Citaat Peter Sutherland, speciale verslaggever van de VN voor migranten: “Ik ben vastbesloten om de homogeniteit van de volkeren te vernietigen.”Hieronder kunt u de volledige vertaling van bovenstaande video lezen:

 Screenshot_237

Ze hebben een schip, ze zijn hot en ze boeken succes


Sinds onze aankomst in de Middellandse Zee raken de NGO´s steeds meer gedesillusioneerd.


“Defend Europe” is op dit moment actualiteit nr. 1 in de Italiaanse media: we zijn in nieuwsuitzendingen, radio-uitzendingen en in de kranten… 
De effecten van onze missie zijn geweldig in Italië – een land dat enorm onder de activiteiten van de NGO´s en de mensensmokkelaars heeft te lijden.


Tegelijkertijd beschuldigt een deel van Italiaans links ons ervan 
 medeschuldig te zijn aan de inbeslagneming van de “Juventa” – het schip van “Jugend Rettet”. 

Een week geleden werd “Jugend Rettet” op heterdaad betrapt op de rechtstreekse informatie-uitwisseling met de mensensmokkelaars, terwijl zij illegale migranten opnam.


Gisteren konden we een radiogesprek tussen de “Golfo Azzuro” van de NGO “open Arms” en de Italiaanse marine onderscheppen. De Italiaanse marine verbood de “Golfo Azzuro” een Italiaanse haven aan te lopen, omdat zij Libische kustwateren was binnengedrongen. Direct na de radio-oproep deelden we de bemanning van de “Golfo Azzuro” mee dat ze ook buiten de kust van Libië niet meer welkom zou zijn.


En dan is er nog een laatste goed bericht! “Artsen zonder Grenzen”, dat weigert de door de Italiaanse regering opgestelde gedragscode voor NGO´s te ondertekenen – die er o.a. in voorziet dat zich gewapende politieagenten op de NGO-schepen bevinden – , waarschuwt ervoor dat de huidige campagnes tegen de NGO´s een enorme impact hebben op haar financiën.


Een woordvoerder van de NGO- “Artsen zonder Grenzen” zegt dat het aantal donaties enorm zou teruglopen en dat het om een “financiële catastrofe” zou gaan die haar werkzaamheden zou kunnen belemmeren.

Helemaal goed die financiële catastrofe voor die Artsen zonder Grenzen hadden ze zich maar bij hun leest moeten houden!!

 De mensen worden eindelijk wakker!!!!
Wij zeggen: hoe minder NGO-schepen als watertaxi´s fungeren, des te minder illegale migranten er naar Europa komen. Dat betekent op zijn beurt een daling van de winsten van alle mensensmokkelaars!

Doneren kan op hun website via deze link. 
Op dit moment is er al 208.080 euro opgehaald. 

 Bericht en (vertaald door E.J. Bron) :

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: